Vine i ajuda'ns a pensar en art i acció social!



Avui l'entrada del blog ens l'escriu Basket Beat, un dels projectes guanyadors de la primera convocatòria de cooperació i iniciatives socials del CEESC (2013). Un projecte que va nèixer el 2009 i que va trobar en la combinació entre el bàsquet i la música l’eina ideal per treballar amb joves en risc d’exclusió social.

 

Vine i ajuda'ns a pensar en art i acció social!

Els pròxims 27 d'octubre i 3 de novembre de 17:45h a 20h, l'equip de Basket Beat us convida a acompanyar el procés de reflexió i escriptura del primer llibre que mira l'art com a metodologia pròpia de l'educació social.

El llibre, que es publicarà pel Sant Jordi del 2017 amb Neret Edicions, també definirà les bases de Basket Beat: una metodologia que acompanya joves i altres col·lectius -especialment aquells en situació de risc- en el seu procés personal mitjançant l'aprenentatge/creació musical en grup amb pilotes de bàsquet.

Les sessions de treball seran dinamitzades per Josep Mª Aragay Borràs, integrador social, educador social i musicoterapeuta especialitzat en l'ús social de les arts. Destaca en la seva trajectòria la direcció del projecte social de la Fundació Ribermúsica, un viatge on va visitar 150 projectes d'art comunitari a 11 països del món, i la creació del projecte Basket Beat amb el qual ha treballat amb més de 5000 persones des dels seus inicis el 2009 i amb el que, durant l'últim curs escolar, ha treballat amb més de 1800 persones.

Us esperem el 27 d'octubre i el 3 de novembre al CEESC!

L'equip de Basket Beat: "un nosaltres abans que un jo".